Dealer MG in Bucuresti si Ploiești +40 212 405810 / +40 212 400130

Avem un viitor strălucit înainte

Experienta digitala de ultima generatie

Pentru o experienta digitala fascinanta, noul CLE Coupe va fi echipat cu o multime de functii si aplicatii multimedia interactive. In functie de piata, autoturismul va fi echipat cu aplicatii precum, Tik-Tok, Pocket Casts – platforma podcast, Audials – platforma video & audio, jocuri precum Angry Birds, Webex si Zoom – aplicatii de videoconferinte sau platforma de streaming – ZYNC. Pana in prezent, exista peste 30 de servicii de streaming disponibile odata cu ultima generatie a sistemului de infotainment MBUX.

Condus sustenabil

MG oferă șoferilor europeni o gamă largă de automobile sustenabile electrice și electrificate „new energy”. Produse și concepute special pentru ei; făcute pentru dorințele lor unice.

Pentru toată lumea

MG face condusul electric să fie accesibil tuturor celor cu suflet tânăr, gata să îmbrățișeze un stil de viață electric.

În Europa, pentru europeni

MG este proiectat având în vedere conducătorul auto european; oferind automobile sustenabile, inteligente, funcționale și accesibile. Sunt dezvoltate în studiourile de design ale MG din Shanghai în cooperare cu studioul de design avansat din Londra, produse în China și deja disponibile în diferite țări europene.

O noua arhitectura software cu rata de transfer 5G

Dupa noua clasa E, si noul model CLE Coupe va fi echipat cu a 3-a generatie a sistemului de infotainment MBUX. Pe langa sistemul de infotainment, si asistenul vocal MBUX, panoul de instrumente complet digital, display-ul centrul sau head up-ul display vor fi ,,dirijate’’ de un calculator de ultima generatie. In functie de piata, un modul de comunatii 5G va fi instalat pe fiecare autoturism pentru o rata de transfer mai rapida.

Compania mamă MG

Compania-mamă a MG este SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC Motor este al șaptelea cel mai mare producător de automobile din lume și a fost primul grup de automobile din China, cu vânzări anuale de peste 7 milioane de unități. Companiile de automobile afiliate SAIC Motor includ Morris Garages (MG), Roewe și Maxus, dar și SAIC Volkswagen, SAIC-GM și altele.